Gå til hovedindhold

Boligen

Kom med en tur rundt på Birkelund, se billederne nedenfor.

Indhold

  Ofte stillede spørgsmål

  Husleje, boligindskud, el, vand og varme skal betales svarende til en almindelig boligforening, da boligerne drives som en sådan og er opført efter lov om ældreboliger. Kommunens boligkontor orienterer om og samarbejder med den kommende beboer og dennes pårørende om indskud og husleje. Boligstøtte kan søges efter gældende regler. El, vand og varme betales efter eget forbrug samt det forbrug, der er fælles i boligenheden dvs. i det hus, hvor beboeren bor.

  TV og telefon: Beboeren og/eller dennes familie skal selv sørge for tilslutning af TV og evt. telefon. TV tilslutningen i Birkelund er You See

  Kontakt Birkelund for information om pris.

  Teknisk personale: Er ansvarlig for, at boligen er synet og klar til indflytning. Datoen gives til den administrative medarbejder på plejehjemmet og plejehjemmets driftsleder. Den administrative medarbejder formidler dato for indflytning videre til den ny beboer.

  Boligens størrelse er 54 m2. Boligen består af et værelse med tilhørende eget badeværelse samt en lille entre. Der er en plejeseng i alle boliger, som er regulerbar i højden og med elevation.

  Se plantegning her.

   

  Sidst opdateret: 19. juni 2024