Gå til hovedindhold

Hverdagen

Plejehjemmet er inddelt i mindre enheder, hvilket giver mulighed for at tilrettelægge en hverdag, hvor der tages hensyn til den enkelte beboers behov.

Indhold

  Der er plads til fleksibilitet i hverdagens formning, og man har selv stor indflydelse på hverdagen. På Plejehjemmet vil man møde medarbejdere af forskellig art, der er fast personale, afløsere samt elever. Huset ses som en hel enhed, men vi stræber efter at man nogenlunde møder det samme faste personale i enhederne.
  I forbindelse med indflytningen vil man blive tilknyttet 2 kontaktpersoner, 1 Social- og sundhedshjælper og 1 Social- og sundhedsassistent.

  Bovrup Plejehjem har en meget aktiv vennekreds, der er med til at give beboerne en hverdag med nogle dejlige oplevelser.

  Vennekredsen er meget synlige på plejehjemmet og hjælper gerne til ved større arrangementer, gudtjeneste, besøg ud af huset og busture.

  Derudover afholder de torsdagsklub med forskellige aktiviteter. En gang om ugen kommer ”skubberne” og tilbyder gå- eller cykelture til dem der har lyst.

  Sidst opdateret: 10. august 2023